Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за брера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за брера

Здравейте! Предлагат ми алфа ромео брера за 45 хил. лв, 2.2 двигател, 2006-та година, на 5000 км, без навигация и кожа. 1вият въпрос е: Заслужава ли си за тази цена?
    Как трябва да се разработи тази кола? Имам информация, че не е карана бавно отначало.. човека си я е ръчкал, проблем ли е?
    В каталога пише 13л/100км градско, дали в София ще харчи 13 или повече?
    Добър ли е този двигател 2.2 185 коня? Върви ли достатъчно добре?

защо само гледате темата и не отговаряте?

Comment

Просто никой от форума не кара "Брера" - как да ти кажем колко харчи и колко върви....
      Най-вероятно, разхода ще бъде около 13л./100км. в София и най-вероятно ще ускорява за около 9сек. до 100км/ч.
      И естествено, че е по-добре да се разработи без ръчкане, но проблем не би трябвало да има
      sigpic

Comment

никой не ти отговаря щото няма много брери в форума
        за разхода всичко зависи от начина на каране . мощният двигател позволява и нисък и висок разход , но се си мисля че тая кола градско в софия под 15-18 няма да падне че и нагоре ...
        за вървенето нема ко да питаш , то си пише - 185 коня ........

за разработването званни на официалният дистрибутор защото някои модели се продават с разработени двигатели ( малко се съмнявам да е такъв случая но все пак питай )

Comment

От 3 дена имам точно такава Брера,колата е невероятна,поведението на пътя може да се сравнява с това на някое Ламбо или Ферари..Порше...просто е като залепена за асфалта .Разхода е стабилен...нормално каране градско под 13...мноого трудно,ръчка-17-18 на 100.Колата върви доста добре ,абе ако ти се дават малко повече пари за бензнин това е колата .Събираш погледите се едно си кацнал със самолет в центъра на София

Comment

Да ти е честита колега и със здраве да си я караш
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Мерси колега ,вчера я оставих във сервиз...на 16000км. и има някакъв проблем със скоростите .Дано да ми я върнат по-бързо че страдам

Comment

Честито за Брерата,дай някой снимка да я видим все пак
                След като излезе от "болницата"
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Честито и от мен успех
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v

Comment

от сега ти казвам, че разходя нама да те вълнува особено ако караш такова самолетче

кавчл съм се само веднъж за 5 минути в таквз жувотну и от тогава всяка кола изглежда дървена
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

``Честито и от мен! Колата е жестока и съм сигурен, че си доволен, но ми е интересно какво са слойили вместо навигация... ? Казваш 4е нема нави, а там си е бая табло
                      Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
                      Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
                      Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Какво стана със скоростите? Селеспийд ли си? Моята постоя доста докато я оправят, страшни мърди и мърлячи са. Като я взимаш, провери хубаво, дали всичко е закачено както трябва.
                        Kawasaki Z1000 2013
                        Moto Guci Breva

Comment

Положението е тежко ,нова скоростна кутия,съединител и маховик добре че е гарнционна,чакам частите,с повече късмет средата на Май месец ще е готова .Направо на един календар си отмятам дните...купих я,карах 3 дена и месец и половина в сервиза ....

Comment

Първоначално публикувано от lubbo
                            Положението е тежко ,нова скоростна кутия,съединител и маховик добре че е гарнционна,чакам частите,с повече късмет средата на Май месец ще е готова .Направо на един календар си отмятам дните...купих я,карах 3 дена и месец и половина в сервиза ....
                            Не искам да те отчайвам, ама аз в момента чакам трети месец за гарнитура на глава на гаранционен автомобил с двигател 2.3 JTD.
                            Ако до края на май си вземеш колата от сервиз, направи един голям курбан и бягай далеч от нашенските сервизи.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Май трябра скоро да се разходиме и до Букурещ...
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X